PopolDan odprtih vrat kot znanilec novosti

by CRMT | Feb 04, 2019 | Events

Minuli teden smo organizirali popolDan odprtih vrat in predstavili kar nekaj novosti, ki smo jih v preteklem letu vpeljali v podjetju, našo vizijo in poslanstvo. Zbrane goste sta nagovorila solastnika podjetja, Slavko Kastelic in Matej Petrovčič.

Gostom smo v sproščenem vzdušju in ob tematskih koktejlih predstavili naš razvoj in poslovanje, ki danes temelji na treh stebrih: upravljanje s podatki, upravljanje poslovanja podjetij in regulatorno poročanje. Trije stebri, s katerimi našim strankam nudimo celostno rešitev za reševanje njihovih izzivov pri poslovanju. Dodatni steber smo zaposleni, ki več kot 50 domačim in tujim podjetjem nudimo podporo in vzdrževanje sistemov. Sodelovanje s strankami je dolgoročno in se običajno razvije v partnerstvo.

Imamo znanje, da podjetjem omogočimo enostaven dostop do podatkov, pohitrimo procese in z analizo podatkov pomagamo do odločitev, ki optimizirajo njihovo poslovanje. V CRMT se zavedamo hitrih sprememb pri delu s podatkovnimi tehnologijami, ki smo jim priča v digitalni dobi. V tej luči smo se predstavili kot zaupanja vreden partner, ki dela z najboljšimi tehnologijami, ki jih ponuja trg. »Če je tehnologija dovolj napredna, je ne ločimo od čudeža«, je dejal Slavko Kastelic, direktor prodaje.

Naše zadovoljne stranke so prijeten opomnik, da bomo še naprej iskali najboljše rešitve in jih ukrojili po njihovi meri.