PopolDan odprtih vrat kot znanilec novosti

4 February 2019

Minuli teden smo organizirali PopolDan odprtih vrat. Predstavili smo kar nekaj novosti, ki smo jih v preteklem letu vpeljali v podjetju, našo vizijo in poslanstvo. Zbrane goste sta nagovorila solastnika podjetja, Slavko Kastelic in Matej Petrovčič.

Gostom smo v sproščenem vzdušju in ob tematskih koktejlih predstavili naš razvoj in poslovanje. To danes temelji na treh stebrih: upravljanje s podatkiupravljanje poslovanja podjetij in skladnost z regulativo. Trije stebri, s katerimi našim strankam nudimo celostno rešitev za reševanje njihovih izzivov pri poslovanju. Dodatni steber smo zaposleni, ki več kot 50 domačim in tujim podjetjem nudimo podporo in vzdrževanje sistemov. Sodelovanje s strankami je dolgoročno in se običajno razvije v partnerstvo.

Imamo znanje, da podjetjem omogočimo enostaven dostop do podatkov, pohitrimo procese in z analizo podatkov pomagamo do odločitev, ki optimizirajo njihovo poslovanje. V CRMT se zavedamo hitrih sprememb pri delu s podatkovnimi tehnologijami, ki smo jim priča v digitalni dobi. Popoldan odprtih vrat smo izkoristili in se predstavili kot zaupanja vreden partner, ki dela z najboljšimi tehnologijami, ki jih ponuja trg. Če je tehnologija dovolj napredna, je ne ločimo od čudeža, je zaključil Slavko Kastelic, direktor prodaje.

Če je tehnologija dovolj napredna, je ne ločimo od čudeža

Naše zadovoljne stranke so prijeten opomnik, da bomo še naprej iskali najboljše rešitve in jih ukrojili po njihovi meri.

Budgeting, Planning and Forecasting Tips (BP&F)

Budgeting, planning and forecasting (BP&F) is a strategic planning method for establishing and describing an organisation’s financial objectives. A su...

read more

Ready for the next step?

Our team of experts is here to answer your questions and discuss how we can boost your operational efficiency by merging rich tradition with a progressive mindset.